Kvalitetspergola med snyggt tak

En snygg detalj i trädgården kan vara en mysig pergola. Om du dessutom vill skaffa ett pergola tak, så kan du med fördel göra det hos Pergola Direkt. Det finns idag en mängd olika modeller som passar alla smaker och de håller en hög standard på deras produkter. 

Om man ska förklara just pergola, så är det i grunden en typ av lövgång med fristående stöd och en överliggare däremellan. Denna är övervuxen av klängväxter. Idag har man utvecklat detta och det finns modeller som mer liknar uterum i stabila konstruktioner och man har dessutom tillverkat tak för pergolor, som är av tyg. Det för att få en smart solskyddslösning utan att behöva sätta upp en markis eller parasoll.

Tak eller vägg för pergola

Det finns pergola med tak så väl som det finns de utan och samma sak med alternativen för väggar. Dock är det rätt smart att ha pergolatak, eftersom att det skyddar platsen under. Ni kan då ha en uteplats eller en SPA pool, skyddat mot regn eller stark sol. 

Hos Pergola Direkt finns det många olika sorters pergola system att välja på. Bland annat finns det en smart modell där taket styrs av roterande lameller. Det gör att taket går att öppna upp eller stänga till på ett bra och enkelt sätt. Det finns även de system där det går att sätta upp väggar på din pergola. Det går alltså att göra ett slags uterum med hjälp av den. Det finns även snygga detaljer som belysning med mera att sätta upp. Besök gärna Pergola Direkt på deras hemsida för att se alla deras olika produkter och pergolasystem.